Για Επαγγελματίες Υγείας

Η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας δεν άφησε ανεπηρέαστη την Ορθοπαιδική. Η εισβολή των υπολογιστών, της τεχνητής νοημοσύνης και των ρομπότ, αλλάζει συνεχώς τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις διάφορες παθήσεις και δημιουργεί νέες δυνατότητες για τη θεραπεία των ασθενών. Προσπαθούμε έτσι να εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους, με γνώμονα όμως το καλύτερο για τον ασθενή. Επιπλέον, αν κριθεί αναγκαία η άποψη συναδέλφων από καταξιωμένα κέντρα του εξωτερικού, είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους ώστε να μας συνδράμουν.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ενός Ορθοπαιδικού Χειρουργού, ο Δρ. Γεώργιος Κασιμάτης παρακολουθεί στενά όλες τρέχουσες εξελίξεις αλλά και τις νέες τεχνικές, ώστε να μπορεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Συγχρόνως δε, ενδιαφέρεται για την επιστημονική τεκμηρίωση και ανταλλαγή απόψεων με άλλους συναδέλφους, όπως αυτό αποτυπώνεται με τις δημοσιεύσεις του σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, καθώς και με την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων ή άλλων εκδηλώσεων, τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε διεξοδικά παρακάτω. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων (courses), ειδικά αυτών που αναφέρονται σε νέες μεθόδους και τεχνικές, και έχει πλούσια κλινική και ακαδημαϊκή δράση με πάνω από 300 ετεροαναφορές (citations) όπως μπορεί κανείς να δει στη διεθνή βάση επιστημονικών δεδομένων Scopus.

To 2020 εξελέγη διεθνές μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού (American Society for Surgery of the Hand- ASSH) και είναι ένας από τους λιγοστούς Έλληνες που ανήκει στο δίκτυο αυτό (HANDCARE- Upper Extremity Expert).

___________________________________________________________________________________________

Η αντιμετώπιση των ασθενών μας δεν εξαντλείται σε μια μεμονωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας, αλλά δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και διαρκούς φροντίδας. Πιστεύουμε λοιπόν ότι μπορούμε να έχουμε γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία και με άλλους Επαγγελματίες Υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, φαρμακοποιούς, διατροφολόγους, personal trainers κ.ά.), ώστε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη θεραπεία του κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Για το σκοπό αυτό, ο Δρ. Γεώργιος Κασιμάτης συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο Επαγγελματιών Υγείας και σε άλλες πόλεις εκτός από την Αθήνα, σε νησιά, αλλά και στο εξωτερικό. Στόχος είναι η όσο το δυνατό πιο σφαιρική αντιμετώπιση των ασθενών μέσα από τη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών, το οποίο θα μπορεί να μοιράζεται τις κοινές ανησυχίες και τους προβληματισμούς για τους ασθενείς, αλλά και θα έχει τη δυνατότητα να προτείνει την καλύτερη λύση στο πρόβλημά τους.

Επομένως, η παρούσα σελίδα απευθύνεται γενικά σε επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι έχουν κάποιες βασικές γνώσεις πάνω σε μια περίπτωση που αντιμετωπίζουν και θα ήθελαν να τη συζητήσουν με κάποιον πιο εξειδικευμένο, ή να αναζητήσουν μια δεύτερη γνώμη. Εξυπακούεται ότι κάθε τέτοια συζήτηση είναι εμπιστευτική και γίνεται με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό στο πρόβλημά τους.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για όποιο τυχόν πρόβλημα αντιμετωπίζετε και να ζητήσετε τη γνώμη μας, για τυχόν συνεργασία που επιθυμείτε, ή για παραπομπή κάποιου ασθενούς.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Δυνατότητα Συνεργασίας ή Παραπομπής Ασθενούς